Publicaties » Bestel
Je bent hier:

Niet aangeboren hersenletsel. Informatie voor begeleiders en verzorgers

P.L. Hoenderdaal, P.H. Vrancken en L. Zegerius • AXON leertrajecten, 2011

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel vormen een speciale groep in de zorg. Behalve stoornissen op fysiek gebied, vooral van neurologische en orthopedische aard, bestaat er een groot aantal stoornissen op cognitief, emotioneel en gedragsmatig gebied.

Niet-aangeboren hersenletsel; Informatie voor begeleiders en verzorgers  bevat kort en bondig de noodzakelijke informatie over oorzaken en gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, alsook adviezen voor behandeling en begeleiding. Begeleiders en verzorgers  hebben een cruciale rol bij de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naaste omgeving. Daarbij is hun deskundigheid een absolute noodzaak.

De informatie in dit boek is afgestemd op de beroepsgroep begeleiders en verzorgers en hun werkveld. Niet angeboren hersenletsel; informatie voor begeleiders en verzorgers  beoogt een handreiking te bieden voor de dagelijkse praktijk. Achterin vindt u verwijzingen naar een aantal landelijke organisaties, regionale advies- en informatiepunten en enkele literatuuropgaven.
€12,50
Excl. BTW €11,79
Terug


Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief AXON Actueel: Ontvangen