Cursusaanbod » Arbeid

Arbeid  • Basiscursus Professioneel begeleiden van cliënten met hersenletsel bij arbeidsintegratie (4040/4041) bestemd voor arbeidsbegeleiders, traject- of loopbaanbegeleiders, arbeidsconsulenten en jobcoaches die werken met cliënten met hersenletsel.
    In deze basiscursus leer je wat de gevolgen zijn van hersenletsel en wat deze betekenen voor de arbeidsmogelijkheden van iemand met hersenletsel. Ook leer je welke factoren van belang zijn bij de begeleiding van cliënten met hersenletsel naar werk of op de werkplek. Daarbij speelt de werkomgeving een cruciale rol.

  • Workshop Arbeidsintegratie van mensen met hersenletsel (4400/4410) bestemd voor professionals die betrokken zijn bij de begeleiding van mensen met hersenletsel bij arbeidsintegratie, zoals jobcoaches, arbeidsbegeleiders, trajectbegeleiders en consulenten.
    Wat zijn de gevolgen van hersenletsel? Hoe kun je die herkennen? Wat kunnen ze betekenen in de werksituatie? Welke mogelijkheden zijn er cliënten met hersenletsel bij arbeidsintegratie te ondersteunen? Deze vragen vormen de rode draad in deze praktische workshop. De workshop biedt een eerste kennismaking met hersenletsel en arbeid.


Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief AXON Actueel: Ontvangen